گرانولا با رَزبِری

بلغور جو بدون گلوتن - 5 پیمانه
رَزبِری- دو پیمانه
گردو- نصف پیمانه
دانۀ چیا- یک چهارم پیمانه
روغن نارگیل- نصف پیمانه
دارچین- یک قاشق غذاخوری
نمک- نصف قاشق چایخوری
شیرۀ افرا یا عسل- یک چهارم پیمانه
فر را با دمای 174 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
تمشک ها و گردو ها را ریز خرد کنی.
در کاسه¬ای بزرگ جو و چیا و دارچین و روغن نارگیل و شیرۀ افرا و نمک را مخلوط کنید.
حدود بیست دقیقه یا تا زمانی¬که رنگ مخلوط قهوه¬ای روشن شود آن را در فر بگذارید تا بپزد.
وقتی خنک شد آن را با تمشک و گردوها مخلوط کنید و نوش جان کنید.
 
گرانولا رزبری